Gezamenlijke inkoop

Gezamenlijke inkoop

Doe mee met 100% groene energie

Energiecoöperatie ZummerePower zet zich op allerlei manieren in voor het tot stand brengen van een duurzame, leefbare omgeving. Overstappen naar groene energie is een stap in deze richting.

GreenChoice

Hoe overstappen?

Sinds 2014 hebben wij een contract gesloten met energieleverancier GreenChoice. De coöperatie kijkt niet alleen naar het criterium prijs. Het is de combinatie van 100% groen, prijs en service. Via Meld aan bij GreenChoice kun je eenvoudig overstappen naar 100% groene energie van GreenChoice. Ook mensen buiten Someren kunnen hieraan deelnemen.

Groene energie

En dan de ‘administratieve molen’ in?

Gelukkig niet! Na de overstap ontvang je binnen 7 dagen een bevestiging van GreenChoice. Er wordt contact opgenomen met je huidige leverancier om je als klant om te zetten. Hierdoor betaal je dus nooit dubbel.

Wat kost het?

Bij de keuze voor partner GreenChoice heeft natuurlijk ook de prijs een rol gespeeld. Een scherpe prijs in combinatie met een 100% duurzaam product. De energie via de coöperatie is gegarandeerd goedkoper dan de traditionele regioleverancier (kortingsgarantie!). Het tarief voor 3 jaar is nog scherper. Grote kans dus dat je goedkoper uit bent. Een overzicht van de tarieven vind je op de website van GreenChoice.

Wat levert het de coöperatie en Someren op?

De coöperatie ontvangt voor elke klant jaarlijks een financiële vergoeding van GreenChoice. Deze bijdrage zullen we inzetten voor het realiseren van duurzame projecten in Someren.  Aan welke projecten de bijdrage wordt besteed bepalen de leden gezamenlijk.

Samen Someren groener maken

Waarom partner GreenChoice?

Onze coöperatie heeft met GreenChoice een overeenkomst gesloten voor de levering van groene elektriciteit van Nederlandse bodem en gas dat voor CO2 wordt gecompenseerd door de aanplant van bomen. Wij hebben gekozen voor GreenChoice omdat dit bedrijf echt stappen zet die de Nederlandse markt vergroenen. Zij slagen erin dit tegen een scherp tarief aan te bieden met behoud van een  goede dienstverlening.  Alle stroomproducten zijn in combinatie met 100 % bosgecompenseerd gas.  

Samen Someren groener maken